Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalena nová česká hra Drive 4 Survive

Survival jako The Long Dark s autem.

Na Steamu se objevila produktová stránka pro novou českou hru s názvem Drive 4 Survive.

Pochází od nového studia M3M a vyjít má koncem letošního roku, přičemž v červnu zkusí štěstí uspět se zařazením na Steam Game Festival.

Jedná se o survival akci v nehostinných podmínkách, něco jako The Long Dark s autem. Nejprve bude dějištěm zasněžené prostředí, svět bez sněhu možná až později. Oficiální popisek následuje níže.

"Jste sami uprostřed zamrzlé divočiny, kde je okolní svět vaším největším nepřítelem. S minimálním počátečním vybavením musíte nejprve zajistit své základní potřeby a najít bezpečné útočiště před nepříznivým počasím. Pro rychlejší, trochu bezpečnější cestování a objevování světa je nutné auto opravit. Zajistěte palivo a potřebné předměty pro správnou funkci vozu. Ale také nezapomeňte na samotné přežití vaší postavy.

Budete čelit rozhodnutí, zda jít na dlouhou cestu a doufat, že najdete poslední fragmenty světa bez sněhové pokrývky a postavíte zde nový domov, nebo se přesunete po menších úsecích a použijete pro přežití skrytá místa pod sněhem, která jsou zdrojem nezbytných surovin pro delší přežití, ale také plné dalších nebezpečí. Nebo se jen vydáte na výpravu pro získání potřebných surovin.

Při vašich cestách po světě budete muset čelit chladnému prostředí, zrádným lokacím a také nepřátelům. Dále bude potřeba si obstarat jídlo, vodu , zbraně, náboje, teplé oblečení a další veškeré vybavení pro přežití v nehostinném světě plném překvapení a nebezpečí. Vaše vozidlo vyžaduje také svoji údržbu v podobě oprav a zajištění paliva. Není nic horšího než uprostřed nebezpečné zimy zůstat na místě bez zásob potravin a paliva. Pro zpestření cest v autě po zamrzlém světě máte k dispozici auto rádio s připojením na reálné online hudební rádio stanice."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments