Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mashinky vstoupily do šesté éry

Překlopena do ostré verze.

Brněnský vývojář Honza Zelený dnes vypustil aktualizaci se šestou epochou pro tycoon Mashinky.

Strávila delší dobu v experimentální verzi hry a přístup k ní tak měl kdokoliv. Dnes ji konečně považuje za dokončenou a proto ji vydal do výchozí verze hry pro všechny.

"Po vydání elektrifikace a vylepšení uživatelského rozhraní jsem považoval 6. epochu za střední až menší update, nakonec se ale rozrostla a patří rozhodně mezi ty větší. Však posuďte sami podle seznamu níže. Také bych chtěl znovu poděkovat všem, kteří mi s vydáním pomáhali ať už hlášením problémů, nebo sdílením nápadů pro vylepšení hry. Některé jsou už v dnes vydávané aktualizaci, jiné se mohou do hry dostat v některém z příštích updatů. Také vězte, že jsem už začal pracovat na podpoře hry pro více hráčů!"

Watch on YouTube

Nový průmysl: Vápencový lom včetně rozšíření budovy, Cementárna včetně rozšíření budovy, Betonárka včetně rozšíření budovy, Supermarket + několik rozšíření starších budov

Nové lokomotivy: Aries (inspirovaný Taurusem), 60E (inspirovaná GE E60CP), Lok 460 (inspirovaná Re 460 / Lok 2000), SGV (inspirované TGV SE), Siberian (jedná se o unikátní lokomotivu pro předchozí epochu, inspirovanou VL8-1522)

Nové vagony: 2 vagony na vápenec, 2 vagony na cement, 1 pro pasažéry, 1 jídelní a 1 na poštu pro libovolnou soupravu, 2 pro pasažéry, 1 bar a 1 poštovní pro SGV (jedná se o první dynamicky skládané vagony podle pozice v soupravě, používají dynamicky Jakobsové podvozky a dokáží se i naklánět do oblouků)

Více na Steamu.

Read this next