Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detroit, Beyond a Heavy Rain jsou na Steamu i s demoverzemi, tentokrát bez Denuvo

Další protočení adventur + termín.

Takhle se to dělá. Mít jednu hru a vydat ji (protočit) hned čtyřikrát na různých platformách či digitálních distribucích.

Po verzích pro PlayStation 3, remasteru pro PlayStation 4 a exkluzivitě PC portů na Epic Games Store se konečně trojice interaktivních filmů od Quantic Dream dostává na Steam.

Po "tajných" zmínkách v jeho databázi dnes byly nahozeny oficiální produktové stránky: pro Heavy Rain, Beyond: Two Souls i Detroit: Become Human.

Každá z těchto her už na Steamu nabízí hratelné demo, u nějž má být oproti Epicu výhoda, že v něm prý není protipirátská ochrana Denuvo.

Datum vydání všech tří plných verzí na platformě Valve je stanoveno na 18. června 2020, ale cenu zatím neznáme. Steam verze Beyond bude podporovat funkci Remote Play Together a k Detroit zase bude sběratelka s figurkou Kary jen na novém online shopu výrobce.

Zatím poslední hra Quantic Dream, Detroit, vyšla pro PC na Epicu 12. prosince 2019. Momentálně prý ve studiu pracují na několika nových herních projektech (které si vydají svépomocí), ale ještě neuzrál čas na jejich představení, určitě se prý nenudí. Vylepšují také kanceláře, mají nový motion-capture a budou v roli vydavatele poskytovat rady a zkušenosti partnerským studiím s jejich tituly.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Beyond: Two Souls

PS4, PS3, PC

Detroit

PS4

See 2 more

Detroit: Become Human

PC

Heavy Rain

PS4, PS3, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments