Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Anno History Collection oživí čtyři staré díly, ale je v tom tradiční UbiSoftí trik

Modernizované verze včetně datadisků.

UbiSoft vezme čtyři staré díly této budovatelsko-dobyvatelské strategické série a opráší je do Anno History Collection.

Balení, které vyjde už 25. června, obsáhne ANNO 1602 (+ datadisk New Islands, New Adventure), ANNO 1503 The New World (+ datadisk Treasures, Monsters and Pirates), ANNO 1701 (+ datadisk The Sunken Dragon) a ANNO 1404 Dawn of Discovery (+ datadisk Venice).

Všechny tyto digitální PC hry budou aktualizované a optimalizované, aby dobře běžely pod 64bitovými Windows 10, a mají být vylepšené i hezčí díky podpoře rozlišení až 4K. Dokonce budou plně kompatibilní i uložené pozice, takže můžete pokračovat v hraní z dřívějška.

Watch on YouTube

Bonusem se stanou soundtrack a wallpapery z ANNO 1503. Plus rozšířená funkcionalita multiplayeru (matchmaking, řešení desynchronizace - tento režim dříve v 1503 nebyl), režim v okně bez okrajů či vylepšené scrollování, slibují Ubisoft Mainz (původní Related Design).

První obrázky níže - více včetně HW nároků či cenovky 40 eur na produktové stránce na uPLAY, což je mimochodem jediné místo, kde najdete kompletní kolekci. Jednotlivé hry bude možné zakoupit i samostatně za 10 či 15 eur, ale tradiční schválností francouzského výrobce je, že některé tyto History edice najdete jen na Epic Games Store, zatímco jiné jen na UPLAY (na Steamu pouze 1701 a 1404). Zkrátka aby to bylo co nejméně přehledné a naopak co nejvíce složité.

Read this next