Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Debut hraní Mafia 1 remaku až 15. června - jízdní řád vysílání IGN

Náhražka E3 s řadou premiér.

Pokud snad někoho mrzelo, že se letos kvůli pandemii COVID-19 nekoná veletrh E3 2020 (ani třeba Blizzcon 2020 - nahradí ho stream až začátkem příštího roku), při pohledu na tento plán ho to rychle přejde.

IGN totiž oznámili jízdní řád své akce Summer of Gaming, která pokryje většinu června a bude více než důstojnou náhražkou tradiční akce v Los Angeles, i pokud by se nekonala všechna ta jiná živá vysílání a konference jednotlivých vydavatelů.

Mafia 1 remake v Definitive Edition bohužel uvidíme v prvních záběrech z hraní nakonec až 15. června (včetně rozhovoru s šéfem studia Hangar 13), to na PC Gaming Show 6. června bude asi jen kompletní trailer.

Vše vypukne 5. června s odhalením nové hry od Funcomu a The Outsiders, s ještě neohlášeným titulem Merge Games (oprášení nějaké klasiky) či filmečkem Werewolf: The Apocalypse od Naconu.

8. června pak uvidíme Chivalry 2 či sestřih z odloženého remaku XIII od Microids. O den později na to naváže mulťák Stronghold: Warlords a datum vydání, rozhovor o Total War Saga: Troy či dojmy z Humankind, případně informace o uvedení japonské hry 13 Sentinels: Aegis Rim na západních trzích.

Následující dny pak samozřejmě dojde k oznámení řady dalších her, termín Castlestorm 2 či na pohled za oponu nového Sherlocka Holmese (Chapter One).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments