If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příští hra od Amantia Design bude v Xzone edici

Creaks v krabici s těmito bonusy.

Domácí obchod Xzone před pár minutami oznámil, že vydá krabicovou verzi příští hry od pražského studia Amanita Design.

"Je nám ctí oznámit, že nádherná puzzle plošinovka Creaks je novým přírůstkem do naší Xzone Edice. Těšte se na léto," napsal na sociálních sítích. Stát bude 599 Kč.

Přinese Steam klíč ke stažení hry Creaks, sběratelské balení s miniartbookem, sadu exkluzivních samolepek, čtyři krásné litografie s obrazy přímo ze hry a další dárek bude ještě odhalen.

"Creaks od tvůrců oceňovaných českých adventur Machinarium a Samorost je tentokráte puzzle plošinovkou ze světa plného představivosti a hry světla a stínu, za kterou stojí Radim Jurda. Podmanivé atmosférické zpracování s preciziní animací a působivou hudbou vtáhnou každého hráče do příběhu jednoho domu.

Zem se chvěje, žárovka už praskla a za zdmi vašeho pokoje se odehrává něco neobvyklého. Seberte odvahu a důvtip a vydejte se do neprobádaných zákoutí tajemného domu obývaného záhadnými ptakotvory a oživlým nábytkem.

Creaks si hraje s tématem představivosti a skrze ručně kreslená pozadí, precizní animace, přízračné zvuky a originální hudbu od Hidden Orchestra vás přenese do tajuplného světa plného logických hádanek a zvláštních úkazů. Pusťte se do řešení desítek pečlivě navržených puzzlů, najděte všechny ukryté obrazy a odhalte ono velké tajemství!"

Cover image for YouTube videoCreaks Teaser Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Creaks

PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments