Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Half-Life a Lynchem inspirovaná FPS Industria oznámena

V paralelní dimenzi.

Německo-britské studio Bleakmill dnes trailerem přiblížilo novou first-person střílečku, která se inspirovala jak díly Davida Lynche, tak klasikou Half-Life.

Jmenuje se Industria, běží na Unreal Engine 4 a vyjít má začátkem roku 2021 pro PC na Steamu, ale dopředu jsme varováni, že nabídne jen čtyřhodinovou zábavu.

Watch on YouTube

Zápletka příběhu zní takto: Večer po pádu berlínské zdi v roce 1989 se mladá žena vrhla do paralelní dimenze, aby našla svého pohřešovaného kolegu, který za záhadných okolností zmizel. Zatímco kontrolní body ve východním Berlíně stále překračují davy lidí, Nora uniká z tohoto světa do neznámých vrstev času a do neznámého osudu.

Berlín se v době pádu zdi setkává se surrealistickým steampunkovým světem, kde jsou před vás kladeny otázky jako odpovědnost vědců, jak vlastně funguje celé naše universum či jak bychom měli zajít daleko, co se týče umělé inteligence či samoučících algoritmů.

Herní svět má být pečlivě navržen, aby vás vtáhnul svou atmosférou a tajemností. Zároveň budou za každým rohem číhat nepřátelé, tudíž herní náplň je autory popisována jako retro styl.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments