If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V neděli proběhne vysílání Michelin Virtual British Grand Prix

Jedna z nejnáročnějších tratí sezóny.

MotoGP, Moto2 a Moto3 se vracejí na virtuální trať - a mezi divoké karty se vrací známá tvář.

V rámci Virtual Race 4 se MotoGP™ spojilo s FIM Enel MotoE™ World Cup a uspořádalo závod kolem okruhu Misano World Circuit Marco Simoncelli, což znamenalo další úžasné nedělní odpoledne plné zábavy. Nyní je čas na další Virtual GP, kde se třídy MotoGP™, Moto2™ a Moto3™ utkají na náročném okruhu Silverstone Circuit v rámci Michelin® Virtual British Grand Prix. Soutěž se bude konat v neděli 31. května ve 15:00 SELČ.

Závodníci budou opět hrát novou oficiální hru MotoGP™20 Videogame a budou závodit na jedné z nejnáročnějších tratí sezóny. Startovní soupisku premiérové třídy tvoří osm jezdců z MotoGP™, mezi které patří super rychlý Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT) a někdejší virtuální vítěz Francesco Bagnaia (Pramac Racing). Tentokrát se k nim však přidá i jedno nové, velké jméno: Jorge Lorenzo, pětinásobná „divoká karta" mistrovství světa v Monster Energy Yamaha MotoGP, která na tomto okruhu během své kariéry kralovala hned několikrát...

Nejdřív se bude konat závod MotoGP™, poté Moto2™ a show následně zakončí Moto3™. Premiérová třída bude soutěžit na 10 kol (50 % délky závodu), přičemž střední a lehká třída pojede každá 6 kol - 35 % délky svých příslušných závodů. Před závody se budou jako vždy vysílat sestřihy z kvalifikace, která rozhodla o pořadí na startu před vysíláním.

Fanoušci mohou závod sledovat na motogp.com a esport.motogp.com, na vybraných televizních stanicích a na sociálních sítích včetně YouTube (na kanálech MotoGP a MotoGP eSport), Twitteru MotoGP eSport , Instagram, Facebooku (na stránkách MotoGP a MotoGP eSport) a Twitche na kanálech MotoGP a MotoGP eSport.

Televizním divákům přinesou přenos ze závodu partneři, mezi které budou patřit Sky Italy, Canal+ v Franci, DAZN (ve Španělsku, Itálii a DACHS), BT Sport ve Velké Británii, ServusTV v Rakousku a Německu, Fox Asia, Fox Australia, Viasat ve Švédsku Sweden, NBC v USA, Fox Brazil a ESPN v Latinské Americe, Motorsport TV Russia, Eurosport India, TEN a SuperSport po celé Africe.

Přenos z Michelin Virtual British Grand Prix jako vždy skončí živým vysíláním na Instagramu s vítězi všech závodů, přičemž vítěz MotoGP™ se představí na na Instagramu v 17:30, vítěz Moto2™ v 18:00 a vítěz Moto3™ v 18:30. Sledujte tři další úžasné virtuální závody v neděli 31. května od 15:00.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

MotoGP 20

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments