If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ANNO History Collection u nás vydá Comgad, některé díly s českými titulky

+ cena v Kč, absence disku.

Jak asi víte, společnost UbiSoft minulý týden oznámila Anno History Collection, která vyjde na Windows PC a bude obsahovat čtyři oblíbené klasiky s budováním města a jejich rozšíření.

Dnes domácí distributor Comgad dal na vědomí, že u nás uvede tuto kompilaci her v krabicové podobě.

Podle Xzone bude stát 1049 Kč, tedy ekvivalent 40 eur u digitálky. Ale uvnitř nebude DVD disk, nýbrž jen klíč pro aktivaci a download ze služby uPLAY.

Pozitivem je, že dvě z obsažených her budou s českými titulky, zatímco zbylé dvě budou v angličtině. Níže citujeme oficiální popisek od distributora:

Zahrajte si (nebo si připomeňte) naši oblíbenou strategii budování města a její přídavky, nyní kompletně aktualizované na moderní operační systémy. Anno History Collection budou vaše města vypadat lépe než kdy dřív, a to díky rozlišení až 4k.

ANNO 1602 - Prožijte začátky série Anno díky aktualizované a optimalizované hře Anno 1602 a jejímu přídavku New Islands, New Adventure, který obsahuje dodatečné náročné kampaně a další bonusy. Hra je dostupná v angličtině.

ANNO 1503 - Ponořte se do klasické hratelnosti a dávno ztraceného režimu pro více hráčů díky hře Anno 1503 a jejímu přídavku The Treasures, Monsters & Pirates, který obsahuje 12 dodatečných napínavých scénářů pro jednoho hráče s různou úrovní obtížnosti, 3 dodatečné dlouhodobé hry a další dodatečný obsah. Hra je dostupná v angličtině.

ANNO 1701 - Připomeňte si klasickou hratelnost první hry ze série 3D Anno a přídavku Potopený drak, který obsahuje 11 dodatečných strhujících misí v kampani, editor světa, čtyři dodatečné postavy a další obsah, který obohatí váš zážitek. Hra je dostupná s českými titulky.

ANNO 1404 - Užijte si úchvatnou hratelnost opravdové budovatelské klasiky s přídavkem Benátky, který obsahuje až 60 dodatečných předmětů a 300 dodatečných úkolů a rovněž přináší novinky jako obchodní závody, naloďování apod. Hra je dostupná s českými titulky.

Už jste tyto původní hry hráli a pořád máte uložené pozice? Užijte si veškerá vylepšení jako režim v okně bez okrajů a vylepšený posun kamery a pokračujte ve svých stávajících hrách díky kompletní kompatibilitě uložených pozic! Užijte si aktualizovanou a rozšířenou funkčnost hry pro více hráčů, úplně poprvé včetně Anno 1503. Tato edice rovněž nabízí bonusový obsah včetně soundtracků a tapet, jakož i firemních log a ornamentu pro Anno 1800.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments