If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čtvrtý měsíc k Xbox Game Pass Ultimate zdarma, ale Xbox One X u nás v reálu zlevněn nebyl

Digitální model S bez mechaniky dokonce zdražil.

Je naprosto zjevné, že Sony bude vše okolo PS5 stavět na vítězství PlayStation 4 v současné generaci konzolí a na spolupráci s Epicem, který přepsal části Unreal Engine 5, aby co nejlépe vyhovoval SSD disku v PS5. Zatímco Microsoft vsadí na jinou kartu - na větší hrubý výkon a na službu Xbox Game Pass.

S tím právě souvisí nová akce českého Microsoftu, patrně reagující na konkurenční Days of Play.

Při koupi předplatného Xbox Game Pass ve verzi Ultimate na tři měsíce (již v sobě zahrnuje Xbox Live Gold) dostanete navíc ještě čtvrtý měsíc služby zdarma, čímž ušetříte pár stovek. Akce prý platí jen u vybraných partnerů, např. Alza.cz za 999 Kč, ale je podmíněna aktivací do začátku července.

Co lze skoro považovat za klamavou reklamu, je tvrzení o Xbox One X jen za 7599 Kč. Jenže tahle cena u nás bohužel není ničím novým, konzole stála úplně shodnou částku už koncem prosince (dokonce i s přibalenými hrami). Po půl roce z pohledu kupujícího tedy bohužel žádná změna, což může souviset s nedávným výrazným oslabením koruny.

Model bez diskové mechaniky Xbox One S All-Digital je zase tento týden propagován na oficiálním XboxCZ účtu či na Facebooku "jen" za 4899 Kč, přitom před Vánocemi stál o tisícovku méně, v holé verzi bez her 3999 Kč. Alza to aspoň částečně kompenzuje přibalením Sea of Thieves a Minecraft.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments