Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Opět hlasy o Bloodborne PC

Tentokrát už věrohodné zdroje.

Zdá se, že na té spekulaci z půlky května vážně něco bylo.

Začala s tím v noci ze čtvrtka na pátek streamerka Sloth Mom s čtyřiceti tisíci odběrateli: podle ní Bloodborne skutečně vyjde v konverzi pro PC. Dozvěděla se to prý od velmi věrohodného zdroje a má velkou důvěru ve firmu, která se o port stará, takže prý nebudete zklamáni.

Na to posléze reagoval insider Wario64, který napsal, že Bloodborne si můžete buď nyní zahrát na PC se službou PlayStation Now, nebo si "počkat o trochu déle".

Nejvěryhodnějším zdrojem je ovšem Imran Khan, bývalý senior redaktor Game Informeru a nynější spoluautor podcastu Kinda Funny.

Nechtěl sice mluvit přímo o počítačové konverzi této hry, ale uvedl, že fanoušci From Software budou mít v příštích dvou letech spoustu důvodů k radosti. Naopak Elden Ring od téhož studia dle něj nejspíš prý letos vůbec nevyjde a možná ani nebude ukázáno.

Pokud bychom mohli tipovat, vsadili bychom si na replikaci modelu jako u Horizon: Zero Dawn. Čili že Sony ve snaze o propagaci Bloodborne 2 pro PlayStation 5 nechá vyrobit konverzi jedničky, aby tím přitáhla ke značce nové publikum.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Bloodborne

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments