Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Závěr The Last of Us 2 je jiný, než si myslíte, nevěřte teoriím, říká tvůrce

"Nic se nevyrovná vlastnímu hraní".

Jeden z šéfů studia Naughty Dog se přestal bránit hradbou mlčení na toto téma a pro Eurogamer se vyjádřil k tomu neslavnému úniku příběhu z dubna.

Podle něj byste neměli věřit různým teoriím o závěru The Last of Us 2, protože se kolem něj na internetu šíří spousta falešných teorií. Konec hry prý navzdory všemu dosud v únicích odhalen nebyl.

"Dostáváme na základě úniku spoustu zpětné vazby k příběhu, ale náš pohled je takový, že lidé o tom zatím nic neví. Nechceme jim to vysvětlovat, protože to by byl jednoduše spoiler. Jen je důležité si uvědomit, že když někoho neopravujeme, neříkáme tím, že to tak je."

Neil Druckmann celou situaci přirovnal k událostem před vydáním Uncharted 4, kdy byly před lety krabicovky ukradeny z kamionu. Věří si, že to váš zážitek neovlivní, protože nic se prý nevyrovná tomu, kdy hru sami hrajete.

"Je to vše zajímavé, protože některé reakce na únik The Last of Us 2 přesně odrážejí to, proč je hra takto navržena. V prvním dílu jsme se v hráčích snažili navodit určité pocity a aby je pak reflektovali v pokračování. Uvidíme, jestli se nám to povedlo, zatím to nelze říct, protože hráči zatím neví, jak to vše dopadne."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us: Part 2

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments