If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příště The Last of Us 3 nebo nová značka?

Naughty Dog uvažují nahlas.

Neil Druckmann se zatím nerozhodl, co podniknou dál. Nicméně promluvil o jejich uvažování nahlas v rozhovoru pro GQ.

Jelikož práce na The Last of Us 2 byly víceméně uzavřeny a má tím pádem čím dál méně úkolů či povinností, jeho mysl prý nemůže přestat přemýšlet o dalším projektu Naughty Dog.

"Ano, příště bychom mohli udělat buď třetí část The Last of Us, nebo také připadá v úvahu nějaká nová značka. Vyhraje to, co bude lepší nápad".

Pokud by se nakonec zvolila první varianta, je prý pravděpodobné, že by se dějištěm The Last of Us 3 opět stalo zdevastované americké město. Fanoušci by si prý sice často přáli nějaké jiné dějiště, například Evropu či Japonsko, ale to Druckmann považuje za přílišnou změnu a nesouhlasí s tím. Stejně jako kdyby se soustředili na úplně nové postavy, které se v předchůdci nevyskytovaly.

"Když nějak radikálně změníte prostředí či protagonisty, pak by už dávala více smysl raději ta nová herní značka," vysvětlil.

Nyní se kreativní mozek Naughty Dog podílí na neinteraktivní adaptaci v TV seriálu The Last of Us. Na tom mu přijde ironické, že zatímco po technologické stránce hry udělaly velký skok vpřed, vyprávění je často takové osmibitové. Není to prý kvůli absenci příběhu, nýbrž problém tkví v chybějících zajímavých postavách ve většině her.

Cover image for YouTube videoThe Last Of Us Part 2 - PS4 Pro - Hands-On First Impressions

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us: Part 2

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments