Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ZÁZNAM celého vysílání s PlayStation 5 exkluzivitami

Byla to jízda.

Moderátor Geoff Keighley říká, že to bude velmi speciální akce pro všechny, kteří milují hry a PlayStation. Prý mu v tom máte důvěřovat.

Dnes to totiž ve 22:00 konečně vypukne. Budoucnost hraní očima Sony. Téměř půl roku vyhlížená akce, která se původně měla konat už v únoru, ale pak zkřížil plány koronavirus. A fanoušci jsou na ní tak nadržení, že dlouhých šest hodin dopředu visí na livestreamu na YouTube pět tisíc z nich, což rozhodně není běžné.

V přibližně hodinovém živém vysílání bychom měli určitě vidět Horizon Zero Dawn 2, Gran Turismo 7, reboot Silent Hill, pokračování Crash Bandicoot, Bloodborne 2 nebo Demons Souls remake, letošní Call of Duty... Možná i konverzi Final Fantasy 7 Remake pro PS5, možná Resident Evil 8, další God of War a spoustu jiných her, od malých i velkých týmů, nejen PS5 exkluzivity, ale pro více platforem.

Nemá smysl zde všechny možnosti vyjmenovávat a pouštět se do last-minute spekulací, když za pár hodin bude už jasno. Udělejte si proto krásné slunečné odpoledne, abyste byli na večer nachystaní, protože to bude opravdu VELKÉ!

UPDATE - zde je záznam celého vysílání:

Watch on YouTube

Redakce Eurogameru bude na pokrytí události pracovat celou noc na pátek, aby vám přinesla všechna důležitá odhalení a podrobnosti o PS5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments