Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záznam celého vysílání EA PLAY, co proběhl od jedné hodiny ráno

Trvalo hodinu.

Na rozdíl od běžné E3 je to poněkud rozvlečené do mnoha týdnů začátku léta, takže kadence není vysoká jako jindy. Ale vlastně to je ve výsledku pozitivem, protože se všemu dostane více prostoru, než když se to běžně přebíjelo jedno druhým po pár hodinách a na domovské stránky herních webů se vše prostě naráz nemohlo vejít.

Po Microsoftu, Sony a PC Gaming Show jsou dalším na řadě Electronic Arts. Jejich živé vysílání EA PLAY 2020 vypukne v noci ze čtvrtka na pátek v jednu hodinu ráno našeho času, tudíž asi nelze čekat, že běžní pracující vydrží tak dlouho vzhůru. UPDATE - zde je záznam hodinové show:

Watch on YouTube

Mají pádný důvod, proč ponocovat a zítra být kaput? Jak se to vezme. Malý teaser na novou hru od tvůrce A Way Out je asi nepřemluví. Takový Mass Effect Trilogy HD remaster nejspíš ano, ale ten tam dle šeptandy bohužel být nemá.

Zajímavější by mohly být debutové záběry z hraní letecké arkády Star Wars Squadrons odhalené začátkem týdne. Nebo představení boxerů z UFC 4.

Jistotou je pohled na letošní ročníky fotbalu FIFA, hokeje NHL a amerického fotbalu Madden NFL. Doufat lze i v nějaké překvapení, novou značku od indie studií. Teaser na Battlefield 6 či trailer Dragon Age 4 by se jistě staly vrcholem večera, leč jsou v této fázi málo pravděpodobné.

Read this next