If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rocket Arena se chopili EA a vyleze dříve, než vystřelíte

Kompetitivní komiksová akce.

Současné trendy to velí jasně: každý vydavatel musí mít svou esportovou či kompetitivní arénovou akci. Zatímco UbiSoft má Roller Champions, Microsoft svůj Bleeding Edge a Sony zase Destruction All Stars, všichni se snaží trochu přiživit na popularitě Rocket League či Overwatch, tak EA budou mít Rocket Arena.

Dohodli se se studiem Final Strike Games, že tento titul s komiksovým vzhledem pro mladší publikum zaštítí a vydají už 14. července. Avšak nikoli jako Free-2-Play, nýbrž coby standardně placenou hru za 30 dolarů (pro PC/PS4/X1 s podporou crossplay). Dva týdny poté bude hned následovat první sezóna dodatečného obsahu.

Cover image for YouTube videoRocket Arena - Official Reveal Trailer

Má jít o explozivní third-person střílečku tří proti třem v arénách, kde se nikdy nebudete nudit. Vaším úkolem bude naučit se unikátní schopnosti či rakety svého hrdiny a stát se šampionem. Nepřátele ale zde nebudete zabíjet, nýbrž jen je odpálíte do dálky.

Výčet postav se bude postupně rozšiřovat, v době startu jich má být deset, stejně jako map. Přizpůsobíte si svůj vzhled, herní styl a každá postava má mít stovky úrovní pokroku. Klíčovými slovy zde budou komba, raketové skoky či sbírání mincí po mapě.

Součástí budou čtyři PvP módy (Knockout, Rocketball, Treasure Hunt, Megarocket) a jeden kooperativní (RocketBot Attack). Více na homepage.

Cover image for YouTube videoRocket Arena Preview: It's Back and More Smash Bros.-y Than Ever

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments