Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Star Wars Squadrons v parádním pětiminutovém sestřihu z hraní

Ty kokpity různých lodí + režimy + upgrady.

Dosud se po pondělním oznámení myslelo, že to bude jen taková menší, vedlejší hra, jen laciná snaha těžit ze slavné licence Hvězdných válek.

Ale po předvedení pětiminutového sestřihu z hraní na EA PLAY 2020 musí všichni povinně přehodnotit svůj názor, protože říjnoví Star Wars Squadrons budou něčím mnohem větším a propracovanějším, než jen nějakou tupou létací arkádou. Kdepak, je to vážně dobře vypadající AAA titul, to zdaleka nejlepší, co EA na akci ukázali, který toho obsahuje tolik, že s tím nikdo nepočítal.

Watch on YouTube

Singleplayer, multiplayer s mnoha režimy, vymakané kokpity osmi různých vesmírných lodí (ze čtyř tříd), jejich upgrady (50 komponent), přizpůsobení pilotů (budou tu dva, jeden za Impérium a jeden za Novou republiku)... to vše a mnohem více zde najdete. Platí vydání 2. října pro PC, PS4 a X1, s možností hrát celou hru ve VR na PC.

Hlavním módem zde bude dogfight "Fleet Battles" pět lidí proti pěti. Budou probíhat na vícero etap, nejprve se soupeřením uprostřed mapy. Jakmile jeden tým zvítězí, přesune se dějiště k blízkosti středně velké Capitol lodi, kdy jedni brání a druzí útočí. Posledním kolem pak bude snaha sejmout Flagship.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Squadrons

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments