Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak to bude s přechodem Marvel's Avengers na nextgen?

A v čem bude verze pro PS5 a XSE lepší?

Očekávaná akční hra Marvel's Avengers, která u nás vyjde s českými titulky 4. září 2020 pro PC, PS4 a X1, byla dnes potvrzena i ve verzi pro novou generaci konzolí.

Všichni hráči, kteří si ji zakoupí po jejím vydání v září, získají automatický upgrade zdarma na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X.

"Marvel's Avengers bude k dispozici pro konzole nové generace od okamžiku zahájení jejich prodeje na konci roku 2020. Všichni hráči, kteří si hru zakoupí na konzole současné generace od září 2020, získají automaticky možnost upgradu hry na konzole nové generace, a to včetně přenosu uživatelských dat, jako jsou uložené pozice a herní profil. Současně bude podporována cross-gen kompatibilita, což znamená, že hráči starších konzolí budou mít možnost hrát s přáteli na nových konzolích," praví tisková zpráva domácího distributora Cenega Czech.

Hra přinese na konzolích nové generace extrémně rychlé načítací časy, vylepšené rozlišení, kvalitu obrazu a textur, rozšířené možnosti destrukce, ray tracing a více. Detailnější informace o hře na konzole nové generace poskytne vydavatel Square Enix později.

Jak známo, Marvel's Avengers bude epická, akčně-dobrodružná hra z pohledu třetí osoby, která kombinuje originální filmový příběh s hratelností pro jednoho hráče i kooperaci. Dáte dohromady tým až čtyř hráčů online, ovládnete své mimořádné schopnosti, upravíte si rozrůstající soupisku hrdinů a ubráníte Zemi před rostoucími hrozbami.

Read this next