Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Far Cry 6 v údajných prvních drobcích

"Verifikovaný insider".

Je to už poněkolikáté, co se tato spekulace vynořila. Minule to bylo v únoru od redaktora Jasona Schreira (ex-Kotaku) a pak začátkem června ve skandinávském magazínu.

Později se o údajném Far Cry 6 rozpovídal chlapík s přezdívkou Okabe, což je "verifikovaný insider" (ano, zní to úsměvně) na diskusním fóru ResetEra. Někteří ho považují za věrohodný zdroj, ale my musíme připomenout, že se stále nenaplnila jeho měsíc stará předpověď o brzkém odhalení nového Prince of Persia.

Far Cry 6 se (nejen) podle něj má vrátit na tropický ostrov (tedy do podobného prostředí, kde to všechno začalo ještě se studiem Crytek). Ale namísto Pacifiku tentokrát spíš do Karibiku či někam blíž Jižní Ameriky kvůli točení se okolo narkotik.

Důraz má být kladen na kooperativní hru, což prý tahle série dost potřebovala (souhlasíte?)

Máte prý jezdit na koni i být z něj schopni střílet na nepřátele či létat s jetpackem při snaze o záchranu ohrožených živočišných druhů.

Jestli to je pravda či nikoli, to bychom se měli dozvědět nejdříve 12. července, kdy UbiSoft pořádá svou digitální akci nahrazující E3 konferenci. Když vše klapne či nebudou další mohutné vlny koronaviru, k vydání by mohlo dojít už v březnu 2021 a francouzský vydavatel se pokusí o překonání úspěšného Far Cry 5 z prostředí Ameriky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 5

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments