If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

10 minut z hraní BioMutant

+ proč se to tak vleče?

V rámci akce Summer of Gaming na IGN jsme po dlouhé době konečně slyšeli a viděli něco nového z BioMutant, dlouho odkládaného akčního RPG od švédského studia Experiment 101 a vydavatele THQ Nordic. Konkrétně jde o 10 minut nových záběrů z hraní.

Kreativní šéf Stefan Ljungqvist vysvětlil, že je to obrovská hra (a to už má něco za sebou) a zároveň pochází od malého týmu, proto se tak vleče.

Má otevřený svět o velikosti mnoha kilometrů a tolik vzájemně propojených mechanismů, že je prý výzva to ve všech možných kombinacích otestovat a vyladit. Hráči toho zde mohou tolik dělat, ale oproti týmům za AAA hrami je omezený počet člověkohodin a za každý den se toho stihne opravit méně.

"Jsme rádi za získaný čas navíc a doufáme, že s námi budou mít fanoušci trpělivost, i že později uznají, že se to vyplatilo," uvedl.

Cover image for YouTube videoBiomutant - Exclusive Gameplay Interview | Summer of Gaming 2020

V BioMutant bude šest rozdílných kmenů a každý má své DNA, což vám coby hráči umožní v úvodním editoru vybrat si od každého něco (nikoli jen šest předpřipravených typů postav). To, co si zvolíte, pak ovlivní vaše statistiky, jde o plnohodnotné RPG. Záleží na vás, jestli tedy sáhnete po opravdu silné postavě, která má slabý intelekt a horší psionické síly, nebo obráceně (později během hraní to půjde upgradovat).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Biomutant

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments