If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Do GeForce NOW míří Trackmania podpora Nvidia Freestyle

+ 11 dalších her a Destiny 2 s Highlights.

Nvidia nám poslala souhrn novinek na službě GeForce NOW. Ta dostává podporu Freestyle fltrů, dále Destiny 2 se přidává ke hrám s podporou NVIDIA Highlights a služba také podporuje více než stovku her z aktuálního Letního výprodeje na Steamu NVIDIA Freestyle jsou postpocessingové filtry, které lze aktivovat ve hře a významně tak změnit její vizuální stránku, jsou nyní dostupné v GeForce NOW. Umožní dělat úpravy v barvách, jejich saturaci nebo využít dramatického vzhledu HDR. Funkce Freestyle je integrována na úrovni ovladačů pro hladkou kompatibilitu s podporovanými hrami. Zpřístupněna je počínaje dnešním dnem v aplikacích GeForce NOW pro PC a macOS. Uživatelé mohou využít overlay ve hře (CTRL-G ve Windows, případně Cmd-G v macOS) k aplikaci filtrů, přidávání klávesových zkratek, zobrazení galerie a mnoha dalších funkcí. Otevírá se jim tím nový kreativní obzor.

Destiny 2, free-to-play multiplayerová akce od Bungie, má nově podporu NVIDIA Highlights. Jde o chytré rozeznávání obrazů a vzorů, které automaticky detekuje a zachytí důležité okamžiky, takže Guardiani mohou sdílet celý raid, šťastný drop nebo slavné vítězství. Toto rozšíření NVIDIA Highlights se bude v následujících týdnech dostávat ke stále většímu množství hráčů. Destiny 2 se přidává k rozšiřujícímu se počtu her s podporou Highlights. Celý jejich seznam naleznete zde. O dalších novinkách nebo např. podpoře v macOS budeme informovat.

Uživatelé GeForce NOW si mohou se službou propojit knihovnu her z populárních online obchodů, jako např. Steam a mohou tak využívat jejich slevových akcí. Více než stovka her s okamžitým přístupem je nyní dostupná za akční cenu v rámci Letního výprodeje na Steamu. Patří mezi ně populární tituly jako: ARK: Survival Evolved, Dead by Daylight, Destiny 2, Euro Truck Simulator 2, Hearts of Iron IV, Mount & Blade: Bannerlord II, Payday 2,Rocket League, Rust, Satisfactory, Terraria, The Witcher 3 a mnoho dalších.

Závazek přidávat každý týden ve čtvrtek do služby nové hry v rámci programu Game Ready na GeForce NOW pokračuje i tentokrát a přináší celkem 12 nových titulů. Patří mezi ně i novinka Trackmania, závodní hra, která navazuje na své slavné předchůdce populární mezi esportovci i příležitostnými hráči. Probíhají také přípravy na podpoře her, které jsou každý týden zdarma v rámci Epic Vault. GeForce NOW se tak přivítá multiplayerový titul Conan Exiles a plošinovku s puzzly Hue. Do služby se vrací open world survival ve světě plném dinosaurů The Isle.

  • Trackmania (novinka na Epic & Uplay - 1. července)
  • Conan Exiles (Epic Games Store)
  • Desperados III (Epic)
  • Far Cry 3: Blood Dragon (Epic & Uplay)
  • Hue (Epic)
  • Lethal League
  • Lost Castle
  • Mount & Blade II: Bannerlord (Epic)
  • Serial Cleaner
  • SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (Epic)
  • Subnautica (Epic)
  • The Isle

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Trackmania (2020)

PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments