Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odsun Mafia 1 rebootu na později, jak jsme se obávali

+ kdy přesně uvidíme první záběry z hraní?

Cenega Czech ve spolupráci se společností 2K oznamuje, že vzhledem k okolnostem plynoucích z probíhající pandemie COVID-19 dochází k posunutí data vydání Mafia: Definitive Edition a Mafia: Trilogy.

Úplné vyjádření od studia Hangar 13 a 2K naleznete níže. Mafia: Definitive Edition a kolekce Mafia: Trilogy bude v prodeji krabicověvod 25. září 2020 na PlayStation 4 a Xbox One (digitálně i na PC).

Pozitivem je, že byl stanoven den, kdy uvidíme první záběry přímo z hraní - stane se tak 22. července, slibuje následující teaser s pár ukázkami:

Watch on YouTube

Oficiální vyjádření vydavatele 2K a vývojářského studia Hangar 13:

"Celosvětové vydání Mafia: Definitive Edition je nyní plánováno na 25. září 2020. Ačkoliv jsme původně plánovali vydat hru o měsíc dříve, 28. srpna, dokončení prací s ohledem na původní datum vydání se stávalo čím dál více náročnější vzhledem k probíhající globální pandemii COVID-19, a poslední věcí, kterou jsme chtěli, bylo dělat jakékoliv kompromisy z hlediska kvality."

"Už od samého začátku pro nás byla práce na tomto projektu vášní. Mnoho z našich vývojářů se podílelo na práci na původní Mafii, a všichni z nás jsou oddaní vytvoření modernizovaného zážitku hodného této nestárnoucí klasiky. Ceníme si vaší trpělivosti a pochopení, zatímco se snažíme z Mafia: Definitive Edition udělat ten nejlepší možný zážitek pro všechny fanoušky po celém světě."

"S přihlédnutím k výše uvedenému chápeme, že toužíte vidět více. Proto s potěšením oznamujeme, že již za dva týdny 22. června přineseme zcela první gameplay video ze hry Mafia: Definitive Edition. Již nyní můžete sledovat 15 sekundový teaser trailer na oficiálním Twitter účtu Mafie na @MafiaGame, nebo navštivte oficiální stránky hry na MafiaGame.com pro více informací o celé trilogii Mafia: Trilogy."

Mafia, oceňovaná herní série kriminálních dramat, má na svém kontě více než 18 milionů prodaných kopií po celém světě. Hráči budou mít možnost poprvé zažít všechny tři éry této vysoce ceněné akčně dobrodružné série na moderních konzolích v této Mafia Trilogy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia: Definitive Edition

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments