If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V podstatě všechny PC hry od UbiSoftu, včetně Assassins Creed Odyssey či Far Cry 5, jsou na 7 dnů zdarma

Zkušební verze služby uPlay+ s tradičním háčkem.

Proč vlastně s velkou pompou vypouštět bezplatně staré díly Assassina, Watch Dogs, Raymana či jiné hry, jednu po druhé (viz akce s Watch Dogs 2 k nedělnímu vysílání UbiSoft Forward), když se mohou dát k dispozici všechny naráz a pořádně tím zpromovat vlastní službu digitálního předplatného, v nichž prý tkví budoucnost?

Francouzský vydavatel má nepochybně dobře spočítané, jaké desítky (?) procent lidí zapomenou vše včas odhlásit nebo se jim uPlay natolik zalíbí, případně se o jeho existenci takto dozví poprvé, že zůstanou věrni dlouhé měsíce. Takže se mu to ve finále vyplatí, asi lukrativněji a naopak s méně úsilím, než vyprodávat starý katalog ve slevách za pár eur.

K sedmidenní zkušební (trial) verzi předplatného uPlay+ se přihlaste zde.

Za to dostanete přístup k více než 100 (!) plným PC hrám od UbiSoftu, včetně těch posledních jako Assassins Creed Odyssey, Ghost Recon Breakpoint, The Division 2, Rainbow Six Siege, Splinter Cell Blacklist, Beyond Good and Evil, sérií ANNO, Settlers a mnoha dalších. Služba existuje od loňského září.

Tato nabídka je platná maximálně do 27. července, pak už zkušební verzi nebude možné využít (ale uPlay+ jako takové pochopitelně jede dál).

Ptáte se, kde je háček? Ano, samozřejmě v požadavku na zadání vaší platební karty (debetní či kreditní, to je jedno, jen musí být funkční). Povinná k úspěšnému dokončení registrace je kvůli tomu, aby vám z ní mohl UbiSoft strhnout částku 15 eur za úvodní měsíc předplatného, jakmile uplyne těch avizovaných sedm dnů, jestliže službu včas neodhlásíte.

Čili pokud chcete hrát cokoli po dobu jednoho týdne bez placení, je důležité, abyste si nastavili nějaké upozornění do mobilu apod. a službu těsně před momentem zúčtování zrušili, jinak vás to vyjde na čtyři stovky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments