Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rouška Ghost of Tsushima, v němž bude 40 typů prostředí

+ zahájen pre-load.

"Během karantény jsem si uvědomil, že pandemie COVID-19 asi hned tak neustoupí, takže lidé budou potřebovat roušky, které si aspoň trochu užijí," říká Američan s přezdívkou Cosmic_Quark 3D na Redditu.

Začal proto v aplikacích jako Autodesk Inventor či Fusion 360 navrhovat a vyrábět roušky na vlastní 3D tiskárně, které pak dává k prodeji za sedm stovek.

Jednou z nich je i ta inspirovaná maskou hrdiny z příští týden vycházející PS4 exkluzivity Ghost of Tsushima. Jak by se vám její nošení líbilo?

Studio Sucker Punch mezitím na PS Blogu sepsalo článek o prostředí ve hře.

Herní svět bude rozdělen na tři regiony, které se ještě rozdělí na čtyřicet unikátních biomů. Tedy typů prostředí, které zahrnou například lesy, bažiny či zamrzlé hory, lišící se zejména použitými barvami a typem vegetace či porostu. Každé tak má mít svou vlastní identitu.

Aby každé z těchto prostředí bylo zábavné, v každém z nich mají být stovky bodů, se kterými lze mít interakce, tzn. najdete tam nějaká překvapení či předměty.

Ostrov sice nebude věrnou replikou toho skutečného v Japonsku, ale vypůjčí si z něj některé pamětihodnosti. Cílem designérů prý bylo vypíchnout kontrast mezi přírodním a lidmi vytvořenými strukturami.

Hra už se ode dneška dá pre-loadovat z PS Store, k čemuž vám stačí 34 GB. Na hru tohoto žánru střídmá velikost, podobně jako předtím u inFamous, který si vystačil s 24 GB.

Read this next