Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Titulní sekvence Far Cry 6 je tím nejlepším z UbiSoft Forward

+ filmeček už oficiálně a v angličtině.

Na okamžik si zkuste představit, že by v pátek nedošlo k žádnému vyzrazení únorového Far Cry 6 a dozvěděli bychom se o zasazení hry poprvé až touto titulní sekvencí.

To by byl naprosto epický WOW moment, protože nic lepšího než těchto "padesát odstínů rudé" o typických rysech karibského diktátorského režimu (doutníky, rum, palmy, plamenomet, tanky, stará auta, sejfy, politické slogany na domech) jsme už dlouho neviděli a neslyšeli - i díky hudbě od oceňovaného brazilského skladatele jménem Pedro Bromfman (soundtrack Narcos, RoboCop, Elite Squad, Max Payne 3, Need for Speed Heat).

Nicméně v úvodních titulcích hry se kupodivu nikde nevyskytuje herec Michael Mando, hledali byste ho tam úplně marně. Takže ta podobnost Diega s jizvou Vaase je nejspíš jen náhodná (ale stále podezřelá!), předlohou pro synátora byl někdo úplně jiný (viz níže).

Watch on YouTube

Celé vysílání UbiSoft Forward, které nebylo tím posledním (ještě bude další díl někdy na podzim), zakončil ten starý známý renderovaný filmeček, který zase utekl v sobotu.

Díky angličtině nyní více porozumíte, že to není jen o tom granátu, ale že diktátor svému synovi na výbušnině názorně vysvětluje, jak to souvisí s revolucí a budoucností jeho země.

Watch on YouTube

Níže ještě rozhovor se dvěma herci, kteří ve Far Cry 6 ztvární hlavní postavy - Giancarlo Esposito (Better Call Saul, The Boys, The Mandalorian) a Anthony Gonzalez (hraje Diega), včetně pohledu za oponu motion-capture:

Watch on YouTube

První screenshoty v galerii!

Read this next