Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

To ostatní od UbiSoftu: návrat Sama Fishera, Hyper Scape pro všechny či parťáci do Breakpoint

Rychlý souhrn menších věcí.

Sam Fisher se ve streamu UbiSoft Forward přeci jen mihl, ale ne tak, jak bychom si asi všichni přáli.

Tom Clancy's Elite Squad je akčním RPG pouze pro mobily ve vizuálním stylu Fornite. Vedle známého hrdiny s ikonickým nočním viděním ze zamrzlé série Splinter Cell tam účinkují postavy z Rainbow Six (Montagne a Caveira), Ghost Recon (El Sueño z Wildlands) a The Division. Jsou tu bitvy pěti proti pěti, kampaň i kompetitivní mulťák. Venku 27. srpna 2020 na App Store a Google Play (homepage).

Watch on YouTube

Zatímco Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine se stalo nezvěstné (možná o něm uslyšíme v příštím podzimním vysílání UbiSoftu?), pozornost raději francouzský vydavatel kladl na Hyper Space, F2P variaci na žánr Battle Royale (oznámení). Tu si odteď může v otevřené betě vyzkoušet úplně každý. Sestřih z hraní a nový filmeček:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Do Ghost Recon Breakpoint přibudou 15. července počítačem řízení parťáci (jak je aktivovat?):

Watch on YouTube

Might and Magic Era of Chaos je další hrou pro mobily, která se pokoušela zviditelnit, podobně jako konverze arkády Brawlhalla pro mobily (začátek srpna) s podporou cross-play s dřívějšími verzemi:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Chybět nemohl nový ročník taneční hry, Just Dance 2020, nebo slíbení třetího roku obsahové podpory pro závody The Crew 2:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

A pokud jste si jinak nestačili vyzvednout to Watch Dogs 2 pro PC zdarma, protože byly servery UbiSoftu naprosto přetížené a dle očekávání se tam nedalo přihlásit, nezoufejte - avizované rozdávání na UPLAY bylo prodlouženo i na později po skončení streamu (neznámo do kdy). Ten nijak nereflektoval poslední vlnu vyhazovů čelních představitelů firmy kvůli sexuálnímu obtěžování a toxickému pracovnímu prostředí, jelikož byl celý předtočen mnoho dnů dopředu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments