Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fotbal PES 2022 přejde na Unreal Engine, teaser s Lionelem Messi

Letos jen ty aktualizované soupisky.

Když začátkem týdne vyplavalo na povrch, že letošní ročník fotbalu od Konami bude jen aktualizovanými soupiskami a kluby, někteří fanoušci to těžce nesli, protože to původně měla být oslava 25. výročí série.

Nicméně dalo se to docela pochopit, vzhledem k pozdějšímu dohrání řady lig, posunutému přestupnímu období a dalším problémům kvůli koronaviru, nemluvě o nástupu nové generace konzolí.

15. září vycházející PES 2021 zkrátka bude jen takovou mírnou aktualizací loňského eFootball PES 2020, samostatně zakoupitelný za nižší než běžnou cenu a s nějakými bonusy pro nováčky.

No a nyní to celé dává ještě mnohem větší smysl, protože japonský výrobce odhalil, co má vlastně za lubem a proč ho tolik netrápí, že letos na podzim nebude plnohodnotné pokračování.

Hodlá totiž svůj fotbal povýšit na Unreal Engine namísto dosavadního Fox enginu, jak dokládá krátké teaser video níže s Lionelem Messi.

Watch on YouTube

PES 2022, už pro nextgen konzole (o PC ani slovo), tak má být příští rok dramatickým pokrokem, který prý dovolí naplno realizovat slogan, že trávník je náš.

Slibují se realističtější modely hráčů a animace, pokročilejší fyzika, fotorealistická grafika a mnohem více, včetně překopaných režimů myClub a Master League. Testování má začít v polovině roku 2021, více na homepage.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments