Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

NHL 21 letos až v říjnu, bez kompromisů vlastností, ale také bez nextgen verze

Proč ho pořád neoznámili?

Při přechodu mezi generacemi konzolí to výrobci třetích stran nikdy nemají snadné. Dostanou devkity pozdě, něco ještě nefunguje správně, musí se se vším naučit, čas tlačí a do toho letos ještě home-office kvůli koronavirové karanténě.

Vedle fotbalu PES, který v aktuálním ročníku přinese jen aktualizované soupisky, či basketu WWE, který se též nekoná v nové velké hře, to částečně odnese i hokej od EA Sports, který u nich nemívá na rozdíl od fotbalu FIFA prioritu.

Tvůrci NHL 21 se proto dnes rozhodli vysvětlit, proč pořád ještě hru neoznámili, co s ní vlastně bude a jak to vidí s nextgen verzemi pro Xbox Series X a PlayStation 5. O déle absentující PC verzi stále ani slovo.

Citujeme z homepage:

"Nejprve zodpovíme nejčastější otázku: NHL 21 vyjde letos o trochu později, její vydání se přesune z obvyklého září na říjen. Tento rok byl plný mimořádných okolností, kvůli nimž jsme museli provést zásadní úpravy při vývoji, který bylo nutné dočasně koordinovat z našich domovů. Tento přechod byl velmi úspěšný a s potěšením vám můžeme říct, že hra je na dobré cestě tak, aby obsahovala všechny prvky a funkce z naší původní vize. Potřebujeme jen pár týdnů navíc na vyladění a odstranění chyb. Víme, že někteří z vás budou touto zprávou zklamáni, ale naším cílem u NHL 21 je nabídnout vám něco, co bude stát za to čekání.

S výše řečeným vám můžeme s radostí oznámit, že první záběry z NHL 21 uvidíte koncem srpna. Tým se těší, až vám předvede vše, co přichystal pro tento rok. Další informace zveřejníme s blížícím se představením.

Další často kladená otázka se týká konzolí nové generace. V případě NHL 21 jsme se rozhodli zaměřit se spíše na přidání nových prvků než využít velkou část našich zdrojů na portování hry na novou technologii konzolí. Přesto budete moct hrát NHL 21 i na platformách nové generace zásluhou dopředné kompatibility. V tuto chvíli se plně soustředíme na vydání NHL 21 pro Xbox One a PS4 a těšíme se na příležitosti, které systémy nové generace přinesou do budoucna.

Jako poděkování za trvalou podporu jsme přidali do obchodu doplňkové balíčky HUT a do vašeho inventáře tašky WOC. Otevřete je a užijte si jejich obsah. Jsme vděční za vaši oddanost a už se nemůžeme dočkat, až společně vyrazíme na led."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments