Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Extrémní sjezdy na kole z Descenders míří i na PS4

Poslední chybějící platforma.

Studio No More Robots dnes oznámilo, že jejich titul Descenders 25. srpna zavítá i na PlayStation. A to jak digitálně, tak dokonce i krabicově (pod taktovkou britského vydavatele Soldout), což se může jevit překvapivě, ale uživatelé Early Access pěli chválu.

Hra je o extrémních sjezdech na horském kole, tzv. downhill freeridingu z moderní éry a pyšní se procedurálně generovanými světy a realistickou fyzikou, která má reagovat na každý hrbol či kámen na trati. Možná proto v pohybu vypadá, jako byste měli omylem zapnuté nízké rozlišení v přehrávači YouTube.

Watch on YouTube

Každá chyba prý tady bude mít skutečné konsekvence, čímž se myslí zvládnutí různých ostrých zatáček, smyků nebo skoků. Během kariéry se projedete jak po Skotské vysočině, tak po aktivní sopce, sněhu, lesy či skalnatými kaňony.

Hra už je něco přes rok dostupná pro PC hráče na Steamu a od letošního jara ji mnozí znají z programu Xbox Game Pass, pro nějž se asi náramně hodí. Nejen kvůli podpoře kompetitivního hraní či snaze o umístění v globálních žebříčcích.

Více na PS Blogu.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments