Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Microsoft Flight Simulator 2020 u nás vydá Comgad

+ česká cena, oficiální popis.

Začněte se připravovat na start. Domácí distributor Comgad bude tím, kdo na náš trh 18. srpna uvede krabicové edice leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator 2020 na těch 10 DVD discích.

Vyplynulo to z oficiální tiskové zprávy. Na výběr je buď standardní verze za 1799 Kč nebo Premium Deluxe verze za 3399 Kč (koncové ceny z Xzone).

Mezi vlastnosti Microsoft Flight Simulator patří:

  • Živoucí a detailní krajiny - Ponořte se do obrovského a nádherného světa, kterým je naše planeta, díky více než 37 tisícům letišť, 1,5 miliard budov, 2 bilionům stromů, hor, silnic, řek a dalších.
  • Živý svět - Země je dynamická a proměnlivá a stejně takový je i svět hry Microsoft Flight Simulator, který zahrnuje živý provoz, počasí a zvířata v reálném světě.
  • Vysoce detailní letouny - Zdokonalte si pilotní schopnosti v celé řadě letounů od lehkých letadel po komerční tryskáče s komplexními letovými modely. Každý letoun obsahuje vysoce detailní a přesný kokpit s realistickými nástroji.
  • Nový kontrolní systém - Ať už jste začátečník, nebo profesionál, můžete si upravit úroveň od kompletně manuálního ovládání po kompletní asistenci s interaktivním a nápomocným návodem k nástrojům a kontrolnímu seznamu.
  • Dynamické počasí - Nový engine počasí umožňuje přepínat režim živého počasí, díky kterému prožijete počasí v reálném čase včetně přesné rychlosti a směru větru, teploty, vlhkosti, deště a dalších.
  • Nový engine dne a noci - Užijte si létání v kteroukoliv denní či roční dobu, jakož i let a navigaci za noční viditelnosti.
  • Aerodynamické modely - Moderní fyzikální engine s více než 1000 kontrolních povrchů u každého letadla umožňuje skutečně realistický zážitek.

Microsoft Flight Simulator Standard Edition obsahuje 20 velmi detailních letadel s jedinečnými letovými modely a 30 ručně vytvořených letišť. Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe Edition obsahuje vše ze standardní edice Microsoft Flight Simulator plus 10 dodatečných, vysoce věrných letadel s jedinečnými letovými modely a 10 dodatečnými, ručně vytvořenými mezinárodními letišti. Z letadel se můžete těšit na: Diamond Aircraft DA40-TDI, Diamond Aircraft DV20, Textron Aviation Beechcraft Baron G58, Textron Aviation Cessna 152 Aerobat, Textron Aviation Cessna 172 Skyhawk, Boeing 787-10 Dreamliner, Cirrus Aircraft SR22, Pipistrel Virus SW 121, Textron Aviation Cessna Citation Longitude, Zlin Aviation Shock Ultra. Pokud jde o letiště, zavítáte díky Premium Deluxe Edition na: Amsterdam Airport Schiphol (Nizozemí), Cairo International Airport (Egypt), Cape Town International Airport (Jihoafrická republika), O'Hare International Airport (USA), Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (Španělsko), Denver International Airport (USA), Dubai International Airport (Spojené arabské emiráty), Frankfurt Airport (Německo), Heathrow Airport (Velká Británie), San Francisco International Airport (USA).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Microsoft Flight Simulator (2020)

Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments