Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hra G.I. Joe: Operation Blackout už oficiálně

UPDATE - trailer, detaily, termín..

UPDATE - dnes večer došlo k oficiálnímu potvrzení G.I. Joe: Operation Blackout. Tato týmová third-person střílečka skutečně vyjde 13. října pro PC, PS4, X1 a Switch. Kampaň pro singleplayer s osmnácti misemi bude novým příběhem dle komiksů z 80. let, která vás vezme do Cobra Headquarters a U.S.S. Flagg.

Multiplayerové PvP režimy zahrnou Capture the Flag, Assault a King of the Hill. Chybět nebude split-screen, s možností hrát za tucet postav jako Duke, Snake Eyes, Cobra Commander, Destro, Roadblock či Storm Shadow. Každá z nich bude mít unikátní schopnosti a přizpůsobitelné zbraně, což dle IGN zavání příklonem k hrdinským střílečkám typu Overwatch. Debutový trailer a screenshoty:

Watch on YouTube

Původní zpráva 22.7. - Když se řekne G.I. Joe, pamětníci si možná vybaví titul The Rise of Cobra z éry PS2/X360, který byl tehdy ve 2009 terčem posměchu kvůli mizerné kvalitě.

Nicméně chystá se nová hra z universa známé filmové série, která má mít název Operation Blackout. Všimla si toho fansite Hisstank.

Vyzradily to uniklé obaly z Instagramu A Nerdy Dad, dle nějž prý vzniknou verze nejen pro PS4 a X1, ale také pro Nintendo Switch. Zprovozníte ji ovšem i v budoucnu na Xbox Series X, upozorňuje notička.

O náplni hry zatím nevíme zhola nic, ale vyjít by prý měla letos v říjnu.

Styl loga napovídá, že patrně čerpá z G.I. Joe Classified Series, což je nejnovější řada figurek od Hasbra.

Read this next