Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ze psa drakem v dynamickém RPG tento podzim

Představena Yakuza: Like a Dragon - Day Ichi Edition.

Cenega Czech ve spolupráci se společností Sega představuje novou hru z prostředí japonského podsvětí z legendární videoherní franšízy, která bude v prodeji v limitované edici s bonusovým obsahem.

Hra Yakuza: Like a Dragon - Day Ichi Edition bude dostupná již tento podzim krabicově na PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X (digitálně i na PC).

Watch on YouTube

Yakuza: Like a Dragon - Day Ichi Edition, která navíc nabídne exkluzivní Steelbook a legendární set kostýmů, bude dostupná po omezený čas a v omezeném počtu kusů u vybraných prodejců. Hra je již nyní k dispozici k předobjednání u partnerů distributora.

Ichiban Kasuga, nevýznamný člen nevýznamné tokijské rodiny Yakuza je odsouzen na 18 let do vězení za zločin, který nespáchal. Aniž by ztrácel naději, odsedí si svůj čas ve vězení a vrací se do společnosti, aby zjistil, že na něj venku nikdo nečeká - jeho klan byl totiž zničen mužem, kterého si nejvíce vážil. Zmatený a osamocen se vydává na cestu s cílem odhalit pravdu ohledně zrazení jeho rodiny a je odhodlán získat svůj život zpět, a přitom se nečekaně stát hrdinou pro mnoho vyvrhelů města.

Zažij dynamické RPG souboje, přepínej mezi 19 unikátními povoláními jako je bodyguard nebo třeba muzikant a využívej okolní prostředí jako zbraň. Popadni netopýry, deštníky, kola, městské značky a všechno ostatní, na co narazíš a rozdrť pár lebek!

Když zrovna nemáš plné ruce práce s drcením hlav, dej si oddech v jedné z lokálních heren s klasickými SEGA hrami, soupeř s místními v motokárových závodech okolo města Yokohama, dokonči 50 unikátních menších příběhů nebo se prostě jen nech pohltit scenérií moderního japonského města. Za rohem vždy čeká něco nového...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments