Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o náplni brzké bety Marvel's Avengers

Souhrn večerního streamu.

V noci na dnešek proběhl druhý díl digitálního streamu Marvel's Avengers War Table, který přinesl nové informace o hře včetně exkluzivního pohledu na připravovanou betu.

Stream ho můžete sledovat prostřednictvím oficiálních stránek nebo zde:

Watch on YouTube

Beta bude obsahovat několik misí pro jednoho hráče stejně jako širokou nabídku dodatečných misí. Jednotlivé mise bude možné hrát samostatně s vaším týmem Avengers s umělou inteligencí, nebo v kooperaci s až čtyřmi hráči.

V jedné z misí hráči převezmou roli mladé superhrdinky Kamaly Khan a utvoří tým s Hulkem ve snaze infiltrovat základnu AIM umístěnou v lesích amerického severozápadu, poslední známé lokace systému umělé inteligence JARVIS. Později se s letounem Quinjet vydají do vzdálené válečné zóny ve zmrzlé ruské tundře s cílem odhalit tajemství SHIELDu ukrytá hluboko v podzemním bunkru.

Během streamu bylo dále odhaleno, že všichni hráči na PlayStation 4 a Xbox One, kteří si připojí svůj účet Square Enix Members a účet Epic Games a v rámci bety dokončí 3 HARM-room výzvy, získají speciální sekyru Hulk Smashers Pickaxe v bonusovém stylu Hulkbuster do free-to-play hry Fortnite od Epic Games.

Marvel's Avengers War Table #2 přinesl také odhalení jednoho z prvních hrdinů, který bude přidán do hry po jejím vydání bez dodatečných poplatků: Hawkeye v podání Clinta Bartona. Ve zcela originálním příběhovém vlákně inspirovaném některými z nejslavnějších Hawkeye momentů v komiksech, se hráči chopí ikonického hi-tech luku a speciálních šipek v misích pro jednoho nebo více hráčů. Příběh Hawkeye budou moci hráči sledovat v průběhu celé hry Marvel´s Avengers. Další informace ohledně dodatečného obsahu, který bude do hry přidán po jejím vydání, budou dostupné již brzy.

Jak známo, beta startuje už 7. srpna 2020 exkluzivně na konzoli PlayStation 4 a bude dostupná pouze pro hráče, kteří si hru předobjednali. Později od 14. srpna dojde k odemčení bety pro všechny majitele konzole PlayStation 4, i pro předobjednávající na PC a X1. V poslední fázi od 21. srpna bude beta k mání pro všechny majitele konzolí i PC bez nutnosti předobjednávky.

Read this next