If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hitman 3 bude technickým pokrokem díky PS5

IO Interactive o nových možnostech.

Že budou dánští IO Interactive péct se Sony, to bylo víceméně jasné už z výskytu oznámení v jejich červnovém streamu s PS5 tituly.

Nyní poskytli rozhovor pro Oficiální PlayStation magazín, v němž právě tuto chystanou konzoli opěvují a zmiňují, jak pomůže završení trilogie nájemného vraha.

Hitman 3 má být velkým pokrokem po technické stránce, kterou prý posouvají vpřed a inspirují schopnosti hardwaru PlayStation 5:

"Je to mimořádně komplexní hra, v níž na pozadí běží vícero systémů souběžně, takže když máme k dispozici více výkonu, dovolí nám to realizovat více věcí než dříve."

Cover image for YouTube videoHITMAN arrives on STADIA

Tvůrci připomněli, že tahle série vždy byla o experimentování. Vhození hráče do sandboxu a ať se v něm vyblbne, jak si přeje.

Proto je velmi důležité, aby ukládání pozic a načítání hry z nich fungovalo velmi rychle - což právě řeší SSD z PS5, díky němuž má být loading neuvěřitelně rychlý.

"PS5 bude konzolí, kde Hitman najde svůj perfektní domov a hráči budou ještě více motiovováni k různým experimentům," píše se v časopisu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments