If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sekiro: Shadows Die Twice v Game of the Year edici ohlášeno

+ bezplatný update a 5 milionů kusů.

Zatím to je oficiálně oznámeno jen pro Japonsko a PS4, ale není moc důvodů, proč by to nevzniklo i v jiných oblastech světa a na další platformy, i když třeba nikoli nutně ve fyzické podobě.

29. října 2020 přijde na tamní trh krabicovka Game of the Year Edition pro oceňovaný bestseller Sekiro: Shadows Die Twice od From Software, kterého se už prodalo přes 5 milionku kusů (nový údaj přímo od vydavatele Activision).

Stát bude jen ekvivalent 40 eur, což se jeví jako výhodná koupě, pokud jste ještě s touto rubačkou neměli tu čest (zase tak často zlevněna nebývá). A třeba to osloví všechny současné hráče podobného Ghost of Tsushima, kteří ji loni na jaře přehlédli.

Součástí speciálního balení bude základní hra, knížečka s tipy, jak porazit nepřátele, a rovnou na vylisovaném disku bude velká aktualizace odhalená tento týden.

Patch nazvaný jako "Additional Features Update" přidá do hry zdarma možnost bojovat s už jednou poraženými bossy (mód Reflections of Strength), změnit vzhled hrdiny s několika obleky (ryzí kosmetika) či možnost sdílet s ostatními hráči půlminutové nahrávky, jak šikovně až epicky někoho vykosili (nebo jak se dostat do nějakých tajných oblastí či překonat překážky), společně s textovým vzkazem či radami. Pokud se na to člen komunity podívá a ohodnotí to, autor videa bude odměněn rychlejším uzdravením bez nutnosti využití jiných nástrojů k tomuto účelu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sekiro: Shadows Die Twice

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments