Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Srovnání původní mapy z Mafia 1 s remakem

Co vše se v Lost Heaven změnilo?

Od středy večer známe novou podobu mapy z Mafia 1: Definitive Edition.

Logicky se tedy rychle objevila různá srovnání s původní mapou z originálu z roku 2002. Co z jejich dání vedle sebe vydedukoval YouTube kanál Modded Games?

Watch on YouTube

Nadále platí, že veškeré lokality jsou přístupné k prozkoumání od úplného začátku, bez nutnosti pokroku v příběhu. Stavitelé města se opět řídili pravidla, že v centru je více výškových budov díky stavebnímu boomu v poválečných letech.

Chinatown má být snáze rozpoznatelné díky specifické architektuře a novým chodcům na ulici. Změnit se měla topografie terénu, což vyústí v lepší výhledy na město a zajímavější navigaci městem.

Do Lost Heaven také přibyly nové boční uličky a zkratky, které vám poskytnou více možností při úprku před policií. Silnice a křižovatky jsou v remaku širší, aby se tam hráčům lépe zatáčelo.

Zasazení určitých misí bylo v předělávce pozměněno, abyste neměli pocit, že pořád jezdíte těmi samými ulicemi co minule. Denní doba se v ruchu města projeví tak, že během dne jsou ulice zaplněny auty, zatímco v noci je provoz naprosto minimální a chodníky opuštěné.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia: Definitive Edition

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments