If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tormented Souls se pokusí napodobit Silent Hill

Klasický survival horor oznámen + trailer.

Žánr klasických survival hororů zažívá renesanci. Vycítila to i studia Dual Effect a Abstract Digital ve spolupráci s vydavatelem PQube.

Jejich oznámený projekt Tormented Souls se zhlédl v sériích Resident Evil, Alone in the Dark či Silent Hill natolik, že dokonce používá stejný font z psacího stroje.

Vyjít by měl někdy v roce 2021 pro PC, PS4, X1 a Switch - debutový trailer:

Cover image for YouTube videoTormented Souls - Announce Trailer

Zápletka bude pojednávat o tajemném zmizení dvojčat ve Winterlake. Caroline Walker se ocitne nahá ve vaně a závislá na jakémsi zdravotníckém zařízení. V této nezáviděnihodné situaci tudíž musí bojovat o holý život při prozkoumávání panství přeměněného v nemocnici, které se jen zdá být opuštěné, ale ve skutečnosti je plné hrůz.

Má jít o nové uchopení staré dobré fixně umístěné kamery, která se ovšem občas změní v dynamickou, stejně jako se ovládání přizpůsobí moderní době. Zdejší zrcadla přitom poskytnou cestu do alternativní reality, abyste mohli manipulovat s událostmi a vyřešili nastalé situace ve svůj prospěch.

Abyste to zvládli, potřebujete více než jen ostrou mušku a rychlé reflexy. Kombinací předmětů vyřešíte hádanky a každá nalezená surovina se jednou může hodit. První obrázky ze Steamu:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments