Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pětiminutový sestřih z Crash Bandicoot 4

O hře v kostce + nové info.

V aktuálním pořadu State of Play debutovaly nové ukázky z říjnové cross-gen plošinovky od Activision, která se určitě stane bestsellerem a možná nejlepší moderní plošinovkou všech dob.

Z Crash Bandicoot 4: It's About Time tam uvidíte nový, pětiminutový sestřih z hraní, včetně dosud nespatřených pasáží a levelů.

I díky komentáři vývojářů jde o takové obhlédnutí vlastností celé hry v kostce, aby i ti, kteří o ní ještě neslyšeli, věděli, co je zač.

Hra je v tuto chvíli oficiálně ohlášena jen pro PS4 a X1. Leč jak známo, všechny hry vycházející později než na jaře musejí podporovat i běh na příští generaci konzolí, i kdyby autoři ze studia Toys for Bob čirou náhodou nepřipravili nějaké extra vychytávky.

Watch on YouTube

Z videa jsme se dozvěděli ujištění, že tu budou celkem čtyři ovladatelné postavy: Crash, Coco, Cortex a Dingodile. Coco má mít v příběhu větší roli než minule a chybět nebudou dialogy.

V nově představeném N.Verted režimu, který chystá jiné studio Beenox, si zahrajete obtížnější verzi toho samého, s kompletně odlišným uměleckým stylem a vizuálem. Hrát se to bude podobně jako Mirror mód v Mario Kart, čili různé filtry a podivná grafika, přičemž vše má sloužit pro zvýšení znovuhratelnosti.

Dále jsme byli od výrobce uklidněni, že tu nebudou žádné mikrotransakce. Tuny skinů (vesmírný skafandr) pro postavy prý odemknete samotným hraním, stejně jako další masky či nové schopnosti typu běh po zdech.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments