Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

TV něco zahraje v pátek. Dojde k oznámení Call of Duty: Cold War?

Hádanka rozluštěna.

Activision nechali rozeslat influencerům zamčenou bednu s projektorem a hádankami. Podobné věci obvykle dělávají, když je na spadnutí něco velkého, např. u Crash Bandicoot.

Uvnitř byly puzzly unikátní pro každého adresáta, které musely být prozkoumány v souvislosti s MP mapou Summit. Jindy zase vedly k šachům z období Studené války, odehrávající se v roce 1972 mezi Ruskem a USA. Když se pak dalo vše dohromady s příběhem Treyarchu na Instagramu, vzešla z toho stránka PawnTakesPawn.com

Tam je k nalezení retro televize jak z Falloutu, která slibuje, že něco odvysílá tento pátek 14. srpna v poledne amerického času, čili večer toho našeho.

Lze tedy předpokládat, že by tento den mohlo být konečně oznámeno nové Call of Duty Black Ops: Cold War, jehož marketing na jaře zdržel koronavirus.

Výrobce se ke hře naposledy vyjádřil minulý týden, ale moc toho tehdy neřekl. Mělo se za to, že by k odhalení nového prémiového dílu série mohlo dojít prostřednictvím nějaké in-game události v příbuzné F2P hře Warzone, ale je možné, že se od tohoto záměru ustoupilo.

Watch on YouTube

Read this next