Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záruční podmínky xboxového ovladače naznačují 5. listopad 2020 pro premiéru Series X

Rozbalovací video + mírný odklad DiRT 5.

Včera jsme tu psali o novém xboxovém ovladači, který zřejmě trochu předběhl dobu, když přišel na trh mnohen dříve, než správně měl.

V návaznosti na to ještě někdo vyštrachal zajímavost v oficiálních záručních podmínkách pro tento gamepad. Aneb nejvyšší čas, aby Microsoft konečně přišel s oficiálním oznámením všeho.

Píše se tam, že limitovaná záruka Microsoftu končí 5. listopadu 2021. To by naznačovalo buď to, že 5. listopadu 2020 přijde na trh nová konzole Xbox Series X (S) či že tento den měl být ovladač původně vydán.

Funguje to totiž tak, že standardně se u takového produktu v Americe nabízí pouze tříměsíční záruka. Ta roční omezená záruka od Microsoftu, zmíněná 5. listopadem 2021, se vztahuje jen na případy, pokud by se zjistil nějaký široce rozšířený problém postihující veškeré vyrobené kusy, například že se přehřívají nebo že mají konstrukční vadu.

Níže ještě video z rozbalování tohoto ovladače. Možný je samozřejmě i scénář, že měl dorazit na trh o pár týdnů před samotnou konzolí, když podporuje i starší Xboxy.

Watch on YouTube

Když už je řeč o termínech, došlo k menšímu skluzu závodů DiRT 5.

Naštěstí pouze o týden, novým datem je 16. říjen 2020 pro všechny platformy, přičemž platí třídenní předčasný přístup pro majitele Amplified edice (13. října).

Read this next