If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PlayStation 5 bude mít více startovních exkluzivit než jen Spider-Man Miles Morales

Uvedl to insider. Co mohl myslet?

Vzhledem k překvapivé absenci Halo Infinite to je určitě zajímavé téma do diskuse. Bude na tom PlayStation 5 výrazně lépe? S jakými hrami se vlastně vytasí před letošními Vánocemi?

Zatím oficiálně víme jen o Spider-Man: Miles Morales, zbytek zůstává tajemstvím, krom staršího seznamu pro delší startovní okno.

Insider BenjiSales ve svém pořadu prozradil, že PS5 by podle jeho informací měla mít více her při startu konzole než jen pavoučího muže. A tím nemyslel Astro's Playroom, předinstalovanou menší hru v každé konzoli pro demonstraci možností DualSense ovladače:

Nejlepší variantou by samozřejmě bylo, pokud by šlo o Gran Turismo 7 (prý v prosinci + už o tom mluví i časopis). Taková velká hry by spoustu lidí snadno přesvědčila k okamžité koupi PS5.

Horší by bylo, pokud by BenjiSales měl na mysli "jen" plošinovku Sackboy A Big Adventure, takovou náhražku Knack (prý už je víceméně hotova, protože původně měla vzniknout na PS4) nebo Destruction All Stars.

Vyloučen není příchod něčeho, o čem ještě oficiálně nevíme, například rebootu Silent Hill, i když tam by proběhl vývoj jen po dobu necelých dvou let, to se nezdá být dostatečné.

Naopak s jistotou letos nedorazí Ratchet and Clank: Rift Apart (to by bylo pro studio Insomniac moc velké sousto, stíhat hned dvě hry na start) či Horizon Forbidden West (tam se mluví o cílení na 2021, leč může ještě dojít ke skluzu). Za nás bychom si vsadili na Sackboye.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments