Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ghost of Tsushima na podzim rozšíří multiplayerový přídavek Legends

Oznámení s detaily + trailer.

Už v minulých dnech studio Sucker Punch koketovalo s myšlenkou multiplayerového updatu a ten se dnes stal realitou.

Lze to celé chápat jako takovou odměnu za báječnou prodejnost, když šlo o nejrychleji prodávanou novou značkou této generace.

Ghost of Tsushima: Legends pro PS4 se letos na podzim stane multiplayerovým kooperativním režimem, který dostanou majitelé základní hry zdarma (bude vyžadováno mít předplatné PS Plus). Debutový trailer:

Watch on YouTube

Má jít o zbrusu nový zážitek, separátní mód, který už není o Jinovi či jeho společnících, nýbrž o čtyřech jiných válečnících, legendách příběhů vyprávěných lidmi z Tsushimy.

Zatímco singl byl o otevřeném světě a krásách ostrova, Legends bude trochu fantastický až strašidelný, když se lokality i nepřátelé inspirují místními lidovými bájemi či mytologií.

Navrženo to bude pro co-op hraní ve skupině dvou až čtyř lidí, kteří si zvolí jednu ze čtyř tříd: Samurai, Hunter, Ronin či Assassin (každá s unikátními schopnostmi a výhodami, vč. možnosti přizpůsobení postav).

Když budete dva, pustíte se do série co-op příběhových misí, jejichž obtížnost má postupně růst. Základy boje mají čerpat ze singlu, ale občas tam bude nějaký magický zvrat vyžadující pečlivou synchronizaci s parťákem.

Když budete čtyři, můžete se ponořit do survival misí s vlnami nepřátel (ala Horde režim), mezi ty nejtužší se prý zařadí noví Oni s nadpřirozenými dovednostmi. Když si osvojíte příběhové a survival mise, nastane ten pravý čas k vstupu do Raidu (ten první se objeví až krátce po vydání Legends), který vás a tři kamarády pošle do úplně nové říše s brutálními protivníky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Ghost Of Tsushima

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments