Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Srpnové novinky do Civilization 6

Natural Wonder Picker, Tech and Civic Shuffle mód atd.

Dnes Firaxis sdíleli nové video, které zdůrazňuje nadcházející změny, úpravy a dodatky, které přichází do Civilization 6 v srpnové aktualizaci hry. Ta je naplánovaná na čtvrtek 27. srpna. Krátce před vydáním 26. srpna od 20 hodin budou Firaxis pořádat živé vysílání.

Vedle změn vyvážení hry bude každá aktualizace zahrnovat nové funkce v podobě scénáře, herního módu nebo možnosti úprav. Aktualizace v tomto měsíci bude obsahovat Natural Wonder Picker, Tech and Civic Shuffle mód a změny založené na zpětné vazbě od hráčů.

Watch on YouTube

Citujeme odpolední tiskovou zprávu od distributora Cenega Czech:

"Natural Wonder Picker umožňuje hráčům manuálně vybrat, které přírodní divy Civilization 6 se náhodně objeví na mapě. Tohle je skvělá funkce pro hráče, kteří to chtějí mít pevně v rukou, mohou tak objevit nové divy nebo můžou vyloučit ty, které se jim nelíbí. Tato funkce dává hráčům ještě větší kontrolu nad tím jak chtějí hrát. Tech and Civic Shuffle mód přidává novou možnost, jak mohou hráči pokročit ve svých civilizacích. V tomto režimu jsou pozice a identity každého Tech a Civic skryté, zatímco podmínky a náklady jsou náhodné. Výhody Tech and Civic jsou stejné - výzkum Těžby odemkne náhodný strom těžebního vylepšení, který nastaví pro všechny hráče stejně. Výsledkem jsou spravedlivé a rovnocenné podmínky pro všechny. Zavádí prvek objevování, náhody a odměňuje ty, kteří reagují rychle a přizpůsobí se.

Nově se do Civilizace VI dostávají i úpravy založené na zpětné vazbě od hráčů. To zahrnuje změny v požárech lesů a džunglí, které budou hořet déle předtím, než se změní na vyhořelé. Součástí také bude vylepšení efektů Government Plaza. Veškeré podrobnosti budou k dispozici v přidaném dokumentu spolu s aktualizací, která bude vydána 27. srpna.

Srpnová aktualizace je jednou z mnoha bezplatných aktualizací, která je součástí plánovaného obsahu pro Civilization VI a je k dispozici každému, kdo vlastní základní hru."

Read this next