Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přiblíženy všechny herní režimy Hitman 3

Ale dva z dřívějška tu budou chybět.

Dánští IO Interactive se dnes rozpovídali o tom, co vše nabídnou v završení trilogie simulující nájemného vraha.

Logicky zůstává v Hitman 3 hlavní oblastí zájmu kampaň. Vezme vás do sandboxových lokací po celém světě, aby šlo o dramatické vyvrcholení série s nejvíce důležitými kontrakty za celou kariéru Agenta 47. Jakmile prach opadne, svět už nebude nikdy jako dříve.

Pak tu budou Elusive Targets, tedy ultimátní výzvy navržené tak, že se vám rozbuší srdce. Sledování unikátního cíle, bez pomoci HUDu či jiných berliček. Tenhle mód se má nějak změnit, ale detaily se dozvíme později.

Chybět nemohou Escalations, kde budou vaše schopnosti vymáčknuty na maximum, protože do placu hodí v každé fázi úkolu nějaké nové prvky. Více restrikcí, přidané bezpečnostní kamery a jiné komplikace vám budou stát v cestě, ale pokusíte se je překonat.

Contracts mód zůstane též, čili zvolíte si vlastní cíle a podmínky, jak je eliminovat. Poté budete soutěžit s přáteli v online žebříčku nebo najdete jiné kontrakty od komunity podle přesně zadaných kritérií, co vás baví.

Vrátí se odstřelovačský režim Sniper Assassin, ale půjde hrát jen osamoceně na stávajících mapách. Co-op servery z Hitman 2 budou vypnuty, ale trofeje byste měli být schopni nějak přenést.

Co naopak v Hitman 3 nenajdete, je Ghost mód, kompetitivní mulťák jeden na jednoho. Tvůrci se chtějí soustředit na jiné oblasti hry a servery pro dvojku budou vypnuty poslední srpnový den. Prý se nicméně z jejich provozu minulé dva roky dost naučili a využijí to v budoucnu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments