Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bora Bora a další perly Tichomoří či Austrálie z Microsoft Flight Simulator 2020

Oficiální průlet, kam se jen tak nepodíváte.

Místo Bora Bora zlákala mě Kutná hora? Kdepak. Slogan reklamní kampaně Českých drah můžete hodit za hlavu, protože tento herní svět naštěstí nesužují nesmyslné restrikce kvůli pouhým 20 hospitalizovaným z dvoumilionové Prahy s okolím.

Právě na průlet nad ikonami Tichomoří či Austrálie nevšedně vsadilo poslední oficiální video Microsoftu k Flight Simulatoru 2020.

A je to jedna perla za druhou, jež by měl někdy spatřit každý - aspoň tedy virtuálně v leteckém simulátoru, protože se svým realistickým zpracováním velmi blíží skutečnému ráji s korálovým útesem pod majestátními volkanickými kopci.

Zalétáte si tady nad místy, jako jsou Moorea a Bora Bora z Francouzské Polynésie, Samoa, Tonga, Tuvalu, Kiribati, Palau, Papua Nová Guinea, Vanuatu, Fidži, ale také Nový Zéland s jeho zátokami, majáky, Aucklandem či Mount Ngauruhoe. Nezapomnělo se samozřejmě ani na Austrálii s Melbourne, Sydney s operou, Gold Coast či monolit Uluru, to vše tu najdete.

Watch on YouTube

Pro srovnání s aktuální hrou, jak vypadá start letounu ATR-72 z Bora Bora v reálu, i když Čočík měl tehdy krapet horší počasí než autor tohoto článku při své druhé návštěvě (viz druhé video níže)...

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Jinak z Flight Simulator 2020 se rychle klube další milionový bestseller pro Microsoft:

Dle hitparády Steamu ho v úvodní den (včera) ve špičce hrálo naráz 62 tisíc lidí, což víceméně odpovídá 66 tisícům souběžných hráčů Sea of Thieves na Steamu, kde se téhle námořní onlinovky prodal milion kusů za úvodní měsíc po tamní premiéře.

Read this next