Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Filmeček Suicide Squad: Kill the Justice League aneb když se tradiční role obrátí

Zlý Superman v letmo přiblížené hře Rocksteady.

Vedle Gotham Knights byla v noci na neděli na DC FanDome odhalena ještě druhá hra s komiksovými superhrdiny od DC a Warner Bros.

A potvrdily se tak teorie dle plakátu ze začátku srpna, že se v Suicide Squad: Kill the Justice League tradiční role poněkud obrátí.

Závěr skvělého filmečku se zlým Supermanem, který nezachrání nebohou posádku spadlého vrtulníku (civilistu), nýbrž ji svou tepelnou vizí rozcepuje na cucky, vám to vysvětlí nejlépe:

Watch on YouTube

Nejvíce nebezpeční darebáci z universa DC prý byli nuceni spojit síly, čímž se nemyslí jen společné vegetování na terase, a vypravit se na novou misi - zabít členy Justice League. Do této skupiny patří právě obvyklí "správňáci" jako Superman, Batman či třeba Wonder Woman.

Chaos v metropoli rozpoutáte se čtyřmi zlosyny ze "sebevražedného oddílu" - King Shark, Harley Quinn, Deadshot a Captain Boomerang - z nichž každý samozřejmě používá své unikátní dovednosti nejen v boji. Někdo má jetpack a duální kanony na rukou, jiný disponuje bumerangem či čelistmi, a jakoby zfetovaná žena zase drží vystřelovací hák či basebalovou pálku.

Tato týmová střílečka od tvůrců Batman: Arkham Knight ze studia Rocksteady vyjde ovšem až v roce 2022. Cílit bude pouze pro Xbox Series X/S, PlayStation 5 a PC, čili rozdíl oproti cross-gen zaměření Gotham Knights.

Když nebudete mít po ruce až tři kamarády, kteří by společně s vámi ztvárnili celkem čtyři výše uvedené členy Suicide Squad v co-opu, můžete vše hrát i v singleplayeru. Vaši parťáci pak budou řízeni umělou inteligencí a vy se mezi nimi můžete přepínat. Hra má být součástí universa Arkham, takže fanoušci starší série tu a tam narazí na nějaké odkazy či zmínky, ale jinak znalost nebude nutná, uvedl producent Sefton Hill.

P.S. ptáte se, proč jsme v ani jedné ze dvou nových her nikde neviděli netopýřího muže? Vykompenzuje si to ve filmu The Batman (říjen 2021), z nějž se na DC FanDome vynořil první trailer s hercem Robertem Pattinsonem:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Suicide Squad: Kill the Justice League

PS5, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments