Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mafia 4 bychom udělali strašně rádi, říkají Hangar 13

Ale...

Vzhledem k tomu, že se na toto téma už déle spekuluje, působí to jen jako takové tanečky, které mohou mít za cíl přimět váhající lidi ke koupi Mafia Trilogy či remake jedničky. Když už na pozadí může být vše dávno rozhodnuté a schválené...

Viz třeba: Mafia 4 z Las Vegas v nových spekulacích, má být i remaster Mafia 2, Mafia 4 prý umožní přizpůsobení aut a všeho možného, Mafia 4 se měla odehrávat v Las Vegas.

Když se nyní zástupce studia Hangar 13 na webu SegmentNext zeptali, jestli plánují Mafia 4, přišla následující odpověď, která je vůbec prvním takovým oficiálním vyjádřením:

"Doufáme, že si fanoušci užijí Definitive Edition. Pokud se ji bude dařit, možná budeme schopni přesunout naši energii na pokračování Mafia. Víme, že náš tým by byl nadšen z možnosti vytvořit nový díl Mafia, pokud by se tato příležitost naskytla."

Watch on YouTube

V mezidobí prý Hangar 13 pracují na nějakém dalším projektu, o němž zatím nemohou mluvit, ale prý jsou z něj též vzrušeni.

Připomněli, že do Mafia: Definitive Edition vložili spoustu tvrdé práce, přestavěli celé město Lost Heaven od základů, znovu nahráli orchestrální soundtrack, všechny dialogy, motion-capture herců, přidali nové dopravní prostředky, předělali boj na blízko, střelbu i řízení, vylepšili engine po stránce audia či moel nasvícení. Výsledek zjistíme už 25. září na PC, PS4 a X1.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia III

Video Game

Mafia: Definitive Edition

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments