If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Lost Hero nás bude reprezentovat na EuroPlay Games Contest

Hlavní galavečer tento pátek.

Pavel Barák, předseda Asociace českých herních vývojářů, informoval o soutěži EuroPlay Games Contest. Uskuteční se již tento týden v rámci letošního online veletrhu Gamescom. Europlay je evropská soutěž připravovaných her, kdy každou z 15 účastnících se zemí reprezentuje jeden herní titul.

Českou republiku bude reprezentovat hra Lost Hero od studia Gold Knights, kterou ze 7 českých přihlášených her vybrala odborná porota. Reprezentanti ostatních zemí budou odhaleni v den hlavního galavečera. Ten proběhne v pátek 28. 8. od 19:00 našeho času a bude streamován online na kanálech Twitch, Twitter, YouTube, Facebook.

Cover image for YouTube videoLostHero - EuroPlay Games Contest raw footage

Hlavní show a přenos je přístupný zdarma všem a určitě bude zajímavým představením chystaných evropských her, které často nepatří mezi mainstream AAA tituly, ale přesto mohou překvapit originálním konceptem, zajímavých designem či kvalitní hratelností. Diváci budou moci během večera v průběhu přenosu od 19:00 do 19:50 hlasovat o vítězi. Přesné instrukce a princip hlasování bude odhalen v pátek před samotnou show.

Další informace o soutěži najedete na stránkách hlavního organizátora - britské asociace UKIE, případně v článku na GDA.cz.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments