Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nový Zaklínač je pro augmentovanou realitu

Oznámení Monster Slayer i s plnohodnotnými questy.

CD Projekt Red ždíme značku, co se dá. Studio a vydavatel Spokko patřící do jeho rodiny dnes odpoledne oznámil The Witcher: Monster Slayer.

Bude to Free-2-Play mobilní hra (iOS / Android) pro augmentovanou realitu odehrávající se ve světě Zaklínače, o jejímž datu vydání se dozvíme někdy později v letošním roce.

Jak pokročilé technologie zařídí, aby monstra vkročila do skutečného světa kolem vás, například v lese, a udělaly z něj temnou fantasii říši, názorně ukazuje debutový trailer:

Watch on YouTube

Hra bude zasazena před událostmi velkých her, kdy byla role zaklínačů relativně nová a stávala se nepostradatelnou. Po vás se však tady bude chtít, abyste se stali elitními lovci monster.

Budete tedy prozkoumávat svět okolo vás, sledovat, studovat a bojovat s jak novými nepřáteli, tak se starými známými. Vliv na vše bude mít denní doba a počasí.

Klíčem k úspěchu má být řádná příprava, například bomby či lektvary, abyste AR bitvy v pohledu z vlastních očí neprohráli. Součástí hry budou příběhové úkoly inspirované těmi ze série Zaklínač, které vás prý vezmou na plnohodnotné dobrodružství - více časem na homepage.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments