Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Osmnáctigigový patch zařídí, aby čeština Marvel's Avengers fungovala

+ co vše zahrne základní verze hry?

Po víkendové PC betě probíhají last-minute přípravy na ostré spuštění Marvel's Avengers. Servery poběží už od 1. září kvůli různým předčasným přístupům (PlayStation Store Exclusive Digital Edition, Deluxe Edition a Earth's Mightiest Edition) či integraci co-opu.

Výrobce Square Enix na homepage upozornil, že kdo si pořídí krabicovku, bude si muset stáhnout důležitý osmnáctigigový patch. Kupující digitálky už ho budou mít automaticky zabudovaný ve hře. Jinou nutností je mít uživatelský účet Square Enix Members.

Důvodem tak objemného Day One updatu je, že vývoj prý nabral určité zpoždění kvůli práci z domova při koronavirových restrikcích, takže se to tímto způsobem dohání. Plus tam bude zohledněna zpětná vazba na starší beta víkendy a spousta oprav či vylepšení.

Patch navíc obsáhne soubory s lokalizací do celkem patnácti jazyků, přičemž nechybí ta slíbená čeština. Takže kdo chce mít přeložené dialogy, což mají být kvanta textů, beztak nemá jinou možnost. Jakmile si však vše jednorázově stáhnete, už pak po vás příště nebude vyžadováno připojení k internetu, chcete-li hrát samostatně. V případě zájmu o nové hrdiny, mise či jiné věci zdarma se samozřejmě připojit musíte.

A co tedy dostanete hned v den vydání, 4. září?

  • Plnohodnotná kampaň s vlastním příběhem
  • 6 hrdinů, každý s 50+ schopnostmi k upgradu a spoustou výbavy či oblečení k odemčení
  • 80+ War Zones/Drop Zones pro hraní s přáteli či počítačem řízenými Avengers
  • Pravidelně aktualizované Priority HARM výzvy a Priority mise
  • Později ve hře dostanete typy misí jako Hives či Villain Sectors
  • Přes 50 druhů nepřátel
  • V budoucnu pak nové ovladatelné postavy jako Hawkeye, nový příběhový obsah či regiony (vše zdarma)

Read this next